Porotce paní Dita Stejskalová

08.02.2014 20:42

Představení porotce paní Dity Stejskalové
Dita Stajskalová /alt/ se zabývá koncertní činnosti, jak u nás, tak i v zahraničí. Specializuje se především na koncertní provedení oratorních děl a také se podílí na několika divadelních produkcích. Spolupracuje s předními českými orchestry.

Hodnocení paní Dity Stejskalové
Myslím, že uspořádání soutěže tohoto typu pro školy, je dobrý počin. Mám velikou radost, že se někdo snaží vést děti, především teenagery k hudbě. Zapojit je do hry a vnímat i jiné věci něž jsou počítače a mobilní telefony..

První místo v soutěži jsem udělila ZŠ Dukelská Strakonice. Působivé,kreativní a strhující. Moc hezký nápad !!!!!

Druhé místo uděluji ZŠ Speciální a Praktické v Jihlavě třídě pana učitele Mertla.Rytmus,zpěv a pohyb je skvělé spojení.Děti to baví jsou šťastné.Rytmické nástroje společně s pohybem a zpěvem uvolňují a velice dobře působí na duši i psychiku dětí se speciálními vadami.

Třetí místo patří Gymnáziu, Obchodní škole a jazykové v Hodoníně. Moc hezky připravené a náročné.

První a speciální cenu za solový výkon ve hře na cajon uděluji Ondrovi z Purkyňova gymnázia ve Strážnici. Skvělý výkon! Ondra má talent cítí velice dobře rytmus a je muzikální.Doporučuji rozvíjet talent dál.Mohl by být z Ondry velmi dobrý bubeník.

Myslím,že uspořádání soutěže tohoto typu pro školy, je dobrý počin. Mám velikou radost,že se někdo snaží vést děti, především teenagery k hudbě. Zapojit je do hry a vnímat i jiné věci něž jsou počítače a mobilní telefony..